Som et nyt medlem skal du have en sikkerhedsinstruktion med prøveskydning i klubben og så skal man blive godkendt med SKV6 ansøgning på borger.dk. Prøveskydning inklusiv ammunition koster 100,- Dkr og du kan aftale en tid via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det er pt. ikke muligt at betale med kreditkort men du kan betale kontant eller med MobilePay 66118 (HUSK at angive medlems nr. eller navn i bemærkning). Se ellers også vores FAQ her for flere svar.

Når du kunne dokumentere din identitet med billed-id, kan du får en sikkerhedsinstruktion i våbenbetjening og hvordan du bruger det korrekt. Herefter kommer du på skydebanen sammen med instruktøren, der hjælper dig gennem hele skydningen. 

Efter du har beslutter dig at være medlem af skytteklub, så skal du søge om at bliver godkendt med SKV6 ansøgning på borger.dk. Efter loven kan du skyde op til 5 gange i løbet af 12 måneder inden du bliver medlem og skal SKV6-godkendes.

Medlemsskabet omfatter både riffel og pistolskydning - og våben stilles gratis til rådighed af foreningen. På riffel kan man skyde fra ca.8 år og når et barn fysisk kan håndtære våben uden besvær. På pistol skal man altid være sammen med instruktør som et barn eller så skal man aflægge en prøve for at vise, at man kan håndtere en pistol sikkert. Vi anbefaler dog at man mindst er 13-15 år gammel, men det kan være meget individuelt.

Alle vores medlemmer er blevet oplyst og er forpligtet til at læse om skytteforeningens regler for de enkelte skytte på DGI hjemmeside eller - læs her. (version 3 fra 2019)


Ungdomsskytter

Vi har ikke altid resource til en egentlig målrettet ungdomstræning i klubben, men vi vil gerne arrangere særlig ekstra-ungdomstræning på udvalgte lørdage og/eller torsdage. Du kan altid kontakter os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller følge med i vores kalender eller i vores nyheds sektion eller. Læs mere

Børneatest

Det er lovpligtigt for alle idrætsforeninger at indhente børneattester. Børneattester skal indhentes, når der tilknyttes nye trænere, instruktører, ledere og andre voksne, der færdes fast i foreningen og som har mulighed for at opnå direkte kontakt med børn og unge under 15 år. Det spiller ingen rolle, om funktionen er lønnet eller frivillig. Læs mere

Discipliner

Skydning er i Danmark en meget bred sport. De forskellige organisationer inden for sporten tilbyder tilsammen en meget bred vifte af discipliner. Skydning i Danmark er organiseret i tre forbund Dansk Skytte Union (DSkyU), DSF (Dansk Sportsskytte Forbund) og DGI-skydning.For detaljeret og opdateret information om de enkelte organisationer henvises til de respektive organisationers hjemmesider. Læs mere

Medlemsområde

Log ind og se dine resultater

Som medlem får du en personlig adgang til medlemsområdet. Her kan du se dine egne resultater og status på vandrepokaler mv.

Alle resultater gemmes i en database og du kan dermed følge udviklingen i dine skydefærdigheder.