Politiets Administrative Center (PAC) er i øjeblikket lukket

Det skyldes, at centerets medarbejdere løser særlige opgaver for politiet som følge af situationen med corona-virus. De besvarer derfor ikke opkald om automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, våben og tilladelser. Du kan holde dig opdateret om, hvornår du igen vil kunne ringe til dem igen, og hvad der sker med din sag i mellemtiden, på denne side :

https://politi.dk/pac

 

 

Til alle medlemmer i Søllerød Skytteforening

 

På baggrund af den den pressekonference som statsministeren afholdte i aftes d. 11. Marts kl 20:30, så har Søllerød Skytteforenings bestyrelsen taget den beslutning, at følge de anbefalinger der er udstedt fra regeringen, og holder dermed foreningen lukket indtil at der fra regeringens side bliver udstedt lempelser. 

Venligst hold jer orienteret her på hjemmesiden og på vores Facebook profil, m.h.t. hvornår vi forventer at optage den daglige drift for at kunne åbne op i foreningen.

Bestyrelsesformand Søllerød Skytteforening
Goran Radosavljevic

DGI har tidligere på året varslet med stigninger på gebyret for SKV2 registreringer. Dette blev indført d. 1. November 2019, hvilket betyder at SSF1910 tilsvarende vil hæve gebyret så det nu er 350,- DKK, per våben. 

 

 

Lørdag den 14 december mellem kl. 10 og 16

åbner vi Søllerød Skytteforening i forbindelse med det årlige julemarked i Rundforbihallen.

Vi inviterer til at prøve at skyde med primært riffel. 

Det kommer til at koste kr. 10 for 10 skud.

Projektet drives af Jan og Peter, men medlemmerne er selvfølgelig meget velkommen til, at komme forbi og hjælpe til elller drikke en kop kaffe og sludre.

 

 

 

Side 1 ud af 3